Ostale metode - Dobro došli na stranice koje će Vam promijeniti život.O nama Kako djeluje Svjedočenja članova Ostale metode P & A Pridužite nam seEn Español
Auf Deutsch
En français
In Italiano
На русском
日本語
读用中文
In English

"Iskusite povećanje dimenzija, želje, mogućnosti i užitka, 100% garantirano."

O nama

Kako djeluje

Svjedočenja članova

Ostale metode

P & A

Pridužite nam se

Ulaz za Članove Evo nekoliko priča od naših korisnika...
Došao sam na ovu stranicu kako bih ojačao erekciju. Nakon što sam to uspio, počeo sam jače vježbati kako bih povećao penis. Počeo sam sa skromnih 14 cm i nakon godine dana moj je penis dug 18.5 cm. Kao i sve drugo u životu i ovo zahtjeva predanost. Ako želite veći penis, morate na njemu poraditi. -Molim da me potpišete sa nadimkom
-Moj nadimak: OX

Bok, Samo vam želim reći da ovaj program uistinu djeluje. U početku sam bio skeptičan, ali je toga ubrzo nestalo! Učlanio sam se u program otprilike prije dva mjeseca.Prije dva tjedna počeo sam sa vježbama i primjetio stanovit napredak. Izmjerio sam svoj penisa na početku i bio je dug 15 cm, a sada je gotovo 16,5 cm. Zaboravio sam na početku izmjeriti obujam, pa nisam siguran je li i tu došlo do povećanja, no na oko izgleda deblji. Dok je u opuštenom stanju, također se primjeti razlika, no naravno ne tolika kao dok je u erekciji, otprilike nešto više od pola centimetra. Posebno me oduševilo što je program veoma detaljno opisan i vrlo je razumljiv, ne postoji ništa što vam možda nije jasno. Sa svime rečenim, htio bih Vam zahvaliti na ovome programu, iako znam da pravo hvala ne mogu izreći naprosto zato što je zadovoljstvo ovakvim napretkom neprocjenjivo. Hvala još jednom!
-Terry E.

Pozdrav svima, ja sam u ovom programu otprilike dvije godine. Moram priznati da sam pomalo nemaran pa često preskačem vježbe, u svakom slučaju ne držim se plana opisanog u programu. Penis mi je u početku bio velik samo 12 cm u erekciji, a sada je 16.5 cm. Moja žena je konačno sada, nakon 21 godine braka zadovoljna!! Ja imam 41 godinu a ona 42, i kud sreće da sam znao za ovo pred 20 godina. CIlj mi je dostići 20 centimetara, nadam se da će mi žena to moći izdržati :-).
-Manterio Umstead

Počeo sam s programom u 5. mjesecu. Rezultati su nevjerojatni, povećao sam dužinu penisa sa 16 na 19 cm u dva mjeseca. Želim imati penis od 23 cm i nadam se da ću to postići do kraja godine. Obujam se povećao sa 12,5 na 14,5 cm a cilj mi je 17 cm. Moja žena je presretna i neprestano bi vodila ljubav! Hvala Vam beskrajno što ste mi omogućili ovo!
Jake, CT

Počeo sam program prije tri mjeseca s time da sam jedan tjedan preskočio. U tri mjeseca vježbanja moj se penis povećao sa 15,5 cm na 19 cm. Tim tempom nadam se penisu od čak 25 cm u slijedeća 3-4 mjeseca. Strpljenje i kontinuiranost su ključni za uspjeh programa. Držite se i dalje.... Hvala na informacijama....
-Richard S. Dallas, TX

Bok, ne znam odakle bih Vam počeo zahvaljivati za site i za informacije koje ste mi pružili. Učlanio sam se u 8. mjesecu, ali nisam odmah počeo sa vježbama. Nakon gotovo tri mjeseca vježbi imam penis i dulji i obujmom veći za 3 centimetra. Hvala ponovno,
-Cecil YoungMolimo ne nasjedajte na jeftine neistine o povecanju penisa koje pokušavaju progurati neki popularni magazini za muškarce. Te ce Vam "metode" samo olakšati novcanike i povecati frustracije.

Ispod cete pronaci odgovore na mnoga pitanja o drugim "metodama" koji ce Vas uvjeriti kako je naš program vježbi jedino što može povecati Vaš penis:

Pilule koje "povecavaju" penis : Više je nego lako za razumjeti kako nikakve pilule samo po sebi ne mogu povecati penis. Mi smo pokušali... Konzumirali smo sve dostupne pilule na tržištu i pogodite što se dogodilo? Nije bilo nikakvog povecanja... Ni dužine... Ni obujma... Ništa što se može smatrati povecanjem penisa ne potjece iz tih pilula, a vjerujte - nakon toliko isprobanih tableta mi valjda najbolje znamo. Tkogod tvrdi suprotno ili se šali ili pokušava zaraditi novac na naivnosti drugih ljudi. Naprosto ne postoji nijedna pilula na svijetu koja ce Vam povecati penis ni za centimetar, a kamoli za 5-10 cm u svega nekoliko tjedana kako stoji u reklama za mnoge od njih. Mi smo potrošili nebrojene tisuce i tisuce ne samo kuna nego i mnogih drugih valuta samo s jednim rezultatom: tanjim novcanikom i povecanim frustracijama! Ako Vas sve to ne uvjerava u beskorisnost takvih pilula, evo jednog dokaza samo putem logickog razmišljanja. Postoje li pilule putem kojih možete povecati usne ili bradavice? One su isto erektilno tkivo baš poput penisa. Ako ne postoje, zašto mislite da postoje pilule kojima možete povecati penis? Osim što je tvrdnja kako je pilulama moguce povecati penis presmješna, ujedno je to i najveca prijevare u cijelom businessu oko metoda povecanja penisa! Razmislite na trenutak... Kada bi mogli fizicki povecati penis pilulom, tada ne bi samo penis postao veci nego i bradavice, anus, usne i sve ostalo erektilno tkivo! Kakva je to notorna glupost vjerojatno zakljucujete i sami!

Jasna je cinjenica da ne postoji nacin na koji možete povecati penis a da to ne ukljucuje izvodenje naših vježbi, planski i jednostavno. Vjerujte nam kad tvrdimo da u slucaju da postoji bilo koja druga djelotvornija metoda povecanja penisa od naše da bismo Vam je savjetovali. Ali ne postoji...


Vakuumske pumpe: Princip rada vakuumskih pumpi je da natjeraju krv u Vaš penis i tako ga "sile" na rast. To se može na tren uciniti eroticnim ili logicnim, no nije tako! Vakuumske pumpe mogu puno lakše ozlijediti Vaš penis nego ga povecati, jednostavno zato jer koriste sirovu vakuumsku snagu, a ne nježne stimulirajuce vježbe neophodne za rast.

Vecina muškara misli kako je izvodenje vježbi cijelu godinu za rast od nekoliko centimetara prespor postupak te je bolje to malo ubrzati pomocu vakuumskih pumpi. Gadno se varaju! Iz prve ruke znamo kako se lagano ozlijediti pomocu tih pumpi, i sami smo doživjeli odrežene nuspojave uzrokovane uporabom pumpi poput gubitka osjecaja, podljeva, peckanja, oteklina pa cak i potpune impotencije na nekoliko dana. (ovo zadnje ne bi htjeli nikad više doživjeli!)

Upotreba pumpi nece unaprijediti Vaš penis kao naše vježbe jer one ne cine baš NIŠTA za zdravlje penisa kao ni za njegovu snagu. Drugim rjecima, pogrešnom upotrebom pumpi dolazi do same impotencije!


Utezi: Vješanje utega na penis vjerojatno je najstarija metoda povecanja ikada upotrijebljena. Još pred mnogo stoljeca africka su plemena koristila razlicite omce kojima su vezala penis te na to vješala razlicita kamenja. Taj je postupak produživao penis u nekoj manjoj mjeri kroz mnogo godina redovitog ponavljanja tog postupka. Danas na tržištu postoje razliciti proizvodi koji pokušavaju simulirati tu metodu. Iako se i to može u prvi tren ciniti kao dobra ideja jer postupak vješanja utega može u nekoj mjeri produljiti penis, taj postupak ga nimalo nece podebljati. Vješanje utega takoder zaustavlja cirkulaciju krvi u samom penisu ali i u podrucju oko njega, stvarajuci razne podljeve koji uništavaju živce penisa a tako i sam osjet tijekom odnosa. To uništavanje živaca ponekad dovodi do trajne impotencije, a u nekim iznimno teškim slucajevima uništenja tkiva može stvoriti i potrebu za amputacijom jednog dijela penisa. Smatramo da ta cinjenica zvuci dovoljno zastrašujuce da Vam ne trebamo ni napominjati da cak i ako sve prode uspješno pa uspijete nešto produljiti penis, niste baš ništa ucinili na podrucju izdržljivosti i snage penisa.

Štoviše, vješanje utega izravno UZROKUJE slabije zdravlje penisa, slabije erekcije i slabiju mogucnost korištenja penisa, a nije li to baš suprotno od onoga što želite postici?


Operacija povecanja penisa: Operacija penisa s ciljem njegova povecanja je iznimno strašna, bolna i opasna operacija koja ima iznimno visok postotak neuspjeha. Dok smo se raspitivali o toj operaciji kod pacijenata koji su je izvršili na sebi, suocili smo se sa velikim brojem zastrašujucih prica koje su na granici horora. Umjesto veceg penisa mnogi su se muškarci suocili sa sljedecim: deformiranim izgledom penisa, impotencijom, izgubljenom željom za seksualnim odnosom, bolnim erekcijama, odvratnim ožiljcima, gnusnim izgledom penisa, naborima i jamama, slabom cirkulacijom prema penisu i testisima, te oštecenjima vrlo osjetljive mreže živaca koja se nalazi na penisu.

Opercija Vam osim toga nece nimalo pomoci vezano za snagu ili zdravlje penisa kao što ce naš program. Operacija se vrši tako da se ispod kože penisa dodaje masnoca kako bi penis opticki izgledao deblji i veci. U cak 75% slucaja te masnoce nestane u prvoj godini nakon operacije, ali ostaju problemi s erekcijom. Kakogod, neovisno o tome hocete li se ukljuciti u naš program ili ne, operacija penisa je nešto što ne savjetujemo ni ne priželjkujemo bilo kojem muškarcu jer su posljedice koje ona donosi u najmanju ruku zastrašujuce.

"Kada pažljivo razmotrite sve cinjenice, cini se kako su vježbe koje mi nudimo JEDINI nacin povecanja penisa."

Zašto naš program zasjenjuje sve te metode: Naš program povecava i osnažuje Vaše seksualne organe preko cirkulacije i vježbi ojacanja tkiva, izvodi se rukom i oduzima svega nekoliko minuta dnevno. I tako ne postoji nikakva zamjena za taj program; naš program je rješenje koje sigurno djeluje! Ono što mi nudimo je originalno i uvijek ce biti najbolji nacin za povecanje, i danas i za mnogo godina. Nismo ovdje kako bi Vas natezali za nos, pokušali Vas prevariti zbog te mizerne kolicine novca. Nama je u interesu, možda i više nego Vama da uspijete ostvariti cilj s našim programom, jer što imamo više zadovoljnih clanova, to ce se dobar glas o nama dalje cuti, a nema boljeg reklamiranja od toga. To je naš nacin rada, i ne bi ga mijenjali nizašto. A to je uostalom i razlog zašto smo na tržištu tako dugo i još uvijek hrabro krocimo naprijed!

Na slijedecoj strani se nalaze najcešce postavljana pitanja i iscrpni odgovori na njih. Spremni? Idemo dalje!  O nama Kako djeluje Svjedočenja članova Ostale metode P & A Pridužite nam se  Imate li bilo kakvih pitanja, budite slobodni kontaktirati nas na online ili telefono 9am to 5pm CST at 1-417-553-4286.


Copyright 1998-2005 PenileFitness.com, All Rights Reserved.
Any Reproduction In Whole Or In Part Is Strictly Prohibited.
Protected By US Copyright Law and International Treaties.

POVEĆANJE PENISA: POTPUNA ISTINA
POVEĆANJE PENISA - pitanja i odgovori:

P1.: Je li povećanje penisa uopće moguće ili je to varka?
R1 - DA: Povećanje penisa je moguće, ali samo na jedan način - a to je sustav vježbi. Detaljno opisane, prirodne i više nego djelotvorne vježbe na našem site-u objašnjavaju Vam u potankosti sve što trebate znati, i k tome još to isto možete vidjeti i na video isječcima.To Vam omogućava vrlo brzo napredovanje, pa prve rezultate vidite već nakon nekoliko izvedenih vježbi.

P2: Jesu li sprave za istezanje, preporučene i od nekih doktora, djelotvorne i posve sigurne?
R2 - NE: Sprave za istezanje mogu biti djelotvorne, no morate ih nositi ispod odjeće 8 sati dnevno, što osim da što nije praktično može biti i jako neugodno. Osim toga, te su sprave jako skupe i one neće imati popratnih pozitivnih učinaka na penis koje imaju naše vježbe. Prirodne vježbe su jedini ispravan i djelotvoran način za povećanje penisa i poboljšanje seksualne moći.

P3: Djeluju li pilule za povećanje penisa?
R3 - NE: Penis se ne može povećati uzimanjem bilo kakvih pilula. Možda ste i sami već uzimali neke i tada jako dobro znate da nema nikakvih rezultata od toga. Kada bi pilule povećavale penis,tada bi povećavale i sve erektilnilno tkivo u tijelo pa tako i usne, anus, bradavice... Radije čuvajte svoj novac i krenite s našim programom. On djeluje, višestruko je dokazan i provjeren i sigurno Vas neće iznevjeriti. Što se pilula tiče, neke od njih imaju neka pozitivna svojstva na Vaš seksualni život (jer u sebi sadrže iste one sastojke koji su i u Viagri), pa će Vas možda omogućiti jaku erekciju ili nešto tome slično no one ni u kojem slučaju neće povećati Vaš penis.

P4: Djeluju li pumpe za povećanje penisa?
R4 - Vakuumske pumpe tjeraju krv u penis i zadržavaju je tamo neko duže vrijeme. Međutim, poznato je i kako te iste pumpe više oštećuju tkivo penisa nego što je njihov koristan učinak. A taj pozitivan učinak možete u potpunosti dobiti i vježbajući određene vježbe u našem programu pa osim što Vam štedimo novac koji bi upotrijebili za kupnju pumpi, sprječavamo da doživite silne neugodnosti i bolove prouzrokovane upotrebom pumpi.

P5: Jesu li rezultati koji se postižu vježbanjem trajni?
R5 - DA: Preciznije, gotovo sigurno da jesu. Naime, ako vježbate dovoljno dugo tijelo Vam se privikava na novi raspored ćelija u penisu i održava ih takvima, međutim ako nekoliko godina ne vježbate, moguće je lagano smanjenje seksualne moći koje se može manifestirati u smanjenju dimenzija penisa. Zato preporučujemo da nakon što dostignete veličinu penisa i kvalitetu seksualnog života koja Vas zadovoljava ipak izvodite vježbe održavanja koje ne trebaju biti češće od jednog ili dva vježbanja tjedno, kako bi u svakom trenutku bili u 100%-tnoj formi štogod Vaša partnerica zahtijevala od Vas. Uostalom, naše tehnike su zabavne i nimalo komplicirane pa ne sumnjamo da će Vam zapravo biti zadovoljstvo vježbati.